Bekijk data & prijzen

Reis omschrijving

Wintervakantie Sun Peaks
+31(0)20 211 7818
Vlucht inclusiefBustransfer inclusiefAccommodatie inclusiefLiftpas inclusief

Het charmante Sun Peaks is na Whistler het grootste skigebied van Canada. Je kunt op diverse manieren naar Sun Peaks reizen. Deze voorbeeldreis gaat uit van een vlucht naar de regionale luchthaven van Kamloops. Met Air Canada kun je met 2x overstappen naar Kamloops vliegen, vervolgens reis je nog 3 kwartier met de airport transfer en dan sta je midden in Sun Peaks. Je kunt ook rechtstreeks vliegen naar Vancouver en vandaar met een transfer of een huurauto naar Sun Peaks rijden, die rit duurt ca. 4,5 uur. Meestal regelen we dan ook een overnachting in Vancouver op de heenreis en de terugreis zodat je gelijk een city visit in Vancouver kunt maken.

Sun Peaks heeft een gemiddelde van zo’n 2000 zonne-uren per jaar en met de ligging op comfortabele hoogte van 1600 meter ben je tot laat in het seizoen verzekerd van goede sneeuw. Sun Peaks is perfect voor families en ook erg interessant voor de betere skiër. Het gevarieerde aanbod van skimogelijkheden en een groot aanbod aan activiteiten maakt Sun Peaks echt de moeite waard om de wat langere reis er naar toe te maken.

In deze voorbeeldreis, vertrek je op donderdag uit Nederland, je komt diezelfde dag aan op Kamloops Airport waar je direct doorgaat met de transferbus naar Sun Peaks. Je logeert 8 nachten in het pittoreske dorp met de pastel getinte huizen en je liftpas geeft 6 dagen toegang tot het grote skigebied. Dat geeft je 1 dag ruimte voor een andere activiteit zoals hondensleden of een sneeuwscootertocht.

Kies je reisgezelschap (aantal personen) en je vertrekdatum en bekijk de prijzen. Bekijk hier enkele populaire accommodaties in Sun Peaks. Als je liever een combinatie wilt maken met Vancouver of met Whistler, of je wilt op een andere dag vertrekken, vraag dan een offerte op maat aan.

Als je op een prijs klikt, zie je de totale reissom in de kassabon en kun je dan een offerte aanvragen voor die reis. De gepubliceerde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vlucht en de maximale vroegboekkorting. Als je een offerte aanvraagt, controleren wij alle prijzen en ontvang je een offerte per email.

Dagprogramma

Afstandentabel

Reviews

Retourvlucht in Economy klasse met 2x overstappen
Ruimbagage 1 koffer van 23 kg
Gratis je eigen skimateriaal meenemen op de vlucht
Luchthavenbelasting, veiligheids- en brandstoftoeslagen
Retourtransfer Kamloops – Sun Peaks
Accommodatie 8 nachten op basis van logies
Liftpas 6 dagen Sun Peaks
Gratis rondleiding met mountainhosts
Alle lokale en provinciale belastingen en taxen
Persoonlijke pagina met alle reisinformatie
Assistentie tijdens je reis (24/7)
Dossierkosten € 40 per boeking
Calamiteitenfonds € 2,50 per boeking
Stichting Garantiefonds Reisgelden € 5 per persoon
Kosten voor reistoestemming ETA (CAD 7 per persoon, 5 jaar geldig)
Excursies en activiteiten
Persoonlijke uitgaven en fooien
Maaltijden tenzij genoemd in de prijstabel
Verzekeringen
Rechtstreekse vlucht naar Vancouver en langere transfer
SUV huurauto ipv luchthaventransfers
Extra dag liftpas
Huur skimateriaal
Skiles
Excursies
Verzekeringen
De gepubliceerde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige boekingsklasse van de vlucht en de maximale vroegboekkorting. Ons systeem maakt geen koppeling met de dynamische prijzen waardoor het kan voorkomen dat de gepubliceerde prijs niet meer door ons bevestigd kan worden. Als je een offerte aanvraagt, controleren wij de prijs en ontvang je binnen 2 werkdagen een vrijblijvende offerte met de definitieve prijs en alle details van de reis.