Reis omschrijving

Wintervakantie Revelstoke
+31(0)20 211 7818
Vlucht inclusiefHuurauto inclusiefAccommodatie inclusiefLiftpas inclusief

Revelstoke Mountain Resort is het jongste ski resort van Canada. Het is gelegen aan de voet van Mount MacKenzie, in het hart van de spectaculaire Selkirk en Monashee Mountains. Enkele jaren geleden is men begonnen met de bouw van dit ski resort. Het skigebied van Revelstoke staat gelijk aan uitdaging, avontuur en de ultieme wintersportbeleving voor de echte cracks. Naast het skigebied met zo´n 75 (lange!) afdalingen is er een enorm groot gebied om te heliskiën en catskiën, oftewel een fantastisch skigebied voor de gevorderde skiërs en snowboarders. Ben je een beginnende skiër of wil je met de familie naar een kindvriendelijk skigebied? Dan is Revelstoke niet de bestemming voor je! Ben je echter op zoek naar een skigebied waarbij meer dan de helft van de afdalingen zwart of dubbel zwart is? En waar je benen en adrenalinepeil tot het uiterste worden gedreven? Dan moet je naar Revelstoke!

In deze reis vertrek je op zaterdag uit Nederland en kom je diezelfde dag nog aan in Canada. Je reist met een huurauto van de luchthaven Calgary naar Revelstoke waar je 7 nachten verblijft. Deze reis is inclusief een 5 daagse liftpas voor Revelstoke zodat je ook nog een dag overhoudt om een leuke activiteit toe te voegen aan je vakantie, zoals heliskiën of een sneeuwscooter tocht. Als je liever 6 volle dagen wilt skiën, kan dat natuurlijk ook, dan boeken we een extra dag liftpas voor je.

Deze wintervakantie is onze meest voordelige reis om een week in Revelstoke te gaan wintersporten. Kies je reisgezelschap (aantal personen) en je vertrekdatum en bekijk de prijzen. De accommodaties die in deze reis aangeboden worden, zijn onze meest populaire accommodaties in Revelstoke. Als je liever langer dan een week wilt gaan of op een andere dag wilt vertrekken, vraag dan een offerte op maat aan.

Als je op een prijs klikt, zie je de totale reissom in de kassabon en kun je dan een offerte aanvragen voor die reis. De gepubliceerde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vlucht en de maximale vroegboekkorting. Als je een offerte aanvraagt, controleren wij alle prijzen en ontvang je een offerte per email.

Dagprogramma

Afstandentabel

Reviews

Retourvlucht in Economy klasse met 1 overstap
Ruimbagage 1 koffer van 23 kg
Luchthavenbelasting, veiligheids- en brandstoftoeslagen
Huurauto Calgary Airport - Calgary Airport
Accommodatie 7 nachten op basis van logies
Liftpas 5 dagen Revelstoke
Alle lokale en provinciale belastingen en taxen
Persoonlijke pagina met alle reisinformatie
Assistentie tijdens je reis (24/7)
Dossierkosten € 40 per boeking
Calamiteitenfonds € 2,50 per boeking
Stichting Garantiefonds Reisgelden € 5,00 per persoon
Kosten voor reistoestemming ETA (CAD 7 per persoon, 5 jaar geldig)
Excursies en activiteiten
Persoonlijke uitgaven en fooien
Maaltijden tenzij genoemd in de prijstabel
Verzekeringen
Rechtstreekse vlucht ipv vlucht met overstap
Extra dag liftpas
Huur skimateriaal
Skiles
Excursies
Verzekeringen
De gepubliceerde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige boekingsklasse van de vlucht en de maximale vroegboekkorting. Ons systeem maakt geen koppeling met de dynamische prijzen waardoor het kan voorkomen dat de gepubliceerde prijs niet meer door ons bevestigd kan worden. Als je een offerte aanvraagt, controleren wij de prijs en ontvang je binnen 2 werkdagen een vrijblijvende offerte met de definitieve prijs en alle details van de reis.