Bekijk data & prijzen

Reis omschrijving

Wintervakantie Panorama
+31(0)20 211 7818
Vlucht inclusiefBustransfer inclusiefAccommodatie inclusiefLiftpas inclusief

Het skigebied van Panorama biedt met ruim 130 afdalingen volop mogelijkheden voor ieder niveau skiër of snowboarder. In deze reis vlieg je naar Calgary waar je op de transferbus naar Panorama stapt. Vanaf Calgary doe je er ruim 3 uur over om naar Panorama te reizen. Als je liever een eigen huurauto wilt kunnen we dat ook voor je regelen. Het dorp Panorama ligt in de Purcell Mountains aan de rand van de Rocky Mountains. Vanaf Invermere slinger je langs de Toby Creek het laatste stukje omhoog naar Panorama.

Als je aankomt in Panorama ben je in de Lower Village waar je kunt inchecken en je alle informatie ontvangt. Je verblijft of in de Lower Village of in de Upper Village die beide door middel van een voetgangersgondel met elkaar verbonden zijn. De Upper Village is het centrum van het dorp. Vanuit hier vertrekken de liften omhoog en hier kom je terug voor een drankje aan het einde van de ski dag. Je verblijft 7 nachten in Panorama en je liftpas geeft 5 dagen toegang tot het skigebied zodat je 1 dag iets anders kunt gaan doen, zoals lekker genieten in de hot tubs, een dag sneeuwscooteren of helikopterskiën.

Deze reis is de meest voordelige variant om een week in Panorama te gaan wintersporten. Kies je reisgezelschap (aantal personen) en je vertrekdatum en bekijk de prijzen van de diverse accommodaties. Bekijk hier diverse accommodaties in Panorama. Als je liever langer dan een week wilt gaan of op een andere dag wilt vertrekken, vraag dan een offerte op maat aan.

Als je op een prijs klikt, zie je de totale reissom in de kassabon en kun je dan een offerte aanvragen voor die reis. De gepubliceerde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vlucht en de maximale vroegboekkorting. Als je een offerte aanvraagt, controleren wij alle prijzen en ontvang je een offerte per email.

Dagprogramma

Afstandentabel

Reviews

Retourvlucht in Economy klasse met 1 overstap
Ruimbagage 1 koffer van 23 kg
Gratis je eigen skimateriaal meenemen op de vlucht
Luchthavenbelasting, veiligheids- en brandstoftoeslagen
Retourtransfer Calgary – Panorama
Accommodatie 7 nachten op basis van logies
Liftpas 5 dagen Panorama
Gratis rondleiding met mountainhosts
Alle lokale en provinciale belastingen en taxen
Persoonlijke pagina met alle reisinformatie
Assistentie tijdens je reis (24/7)
Dossierkosten € 40 per boeking
Calamiteitenfonds € 2,50 per boeking
Stichting Garantiefonds Reisgelden € 5 per persoon
Kosten voor reistoestemming ETA (CAD 7 per persoon, 5 jaar geldig)
Excursies en activiteiten
Persoonlijke uitgaven en fooien
Maaltijden tenzij genoemd in de prijstabel
Verzekeringen
Rechtstreekse vlucht ipv vlucht met overstap
SUV huurauto ipv luchthaventransfers
Extra dag liftpas
Huur skimateriaal
Skiles
Excursies
Verzekeringen
De gepubliceerde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige boekingsklasse van de vlucht en de maximale vroegboekkorting. Ons systeem maakt geen koppeling met de dynamische prijzen waardoor het kan voorkomen dat de gepubliceerde prijs niet meer door ons bevestigd kan worden. Als je een offerte aanvraagt, controleren wij de prijs en ontvang je binnen 2 werkdagen een vrijblijvende offerte met de definitieve prijs en alle details van de reis.