• Home
  • Contact
  • + 31 (0) 162 497 500
Bekijk data & prijzen

Reis omschrijving

Wintervakantie Panorama
+31(0)162 497 500
Vlucht inclusiefBustransfer inclusiefAccommodatie inclusiefLiftpas inclusief

Het skigebied van Panorama biedt met ruim 130 afdalingen volop mogelijkheden voor ieder niveau skiër of snowboarder. In deze reis vlieg je naar Calgary waar je op de transferbus naar Panorama stapt. Vanaf Calgary ben je in drie uur met de transferbus in Panorama. Als je liever een eigen huurauto wilt kunnen we dat ook voor je regelen.

Het dorp Panorama ligt in de Purcell Mountains en tegen de rand van de Rocky Mountains aan. Vanaf Invermere slinger je langs de Toby Creek omhoog naar Panorama. Dit is 20 minuten rijden. De lower village wordt verbonden met de upper village door middel van een gondel. De upper village is het centrum van het dorp. Vanuit hier vertrekken de liften omhoog en hier kom je terug voor een drankje aan het einde van de skidag. In Panorama kun je eigenlijk niet om de helikopters heen. Voor de ultieme wintersportbeleving raden wij daarom ook aan om een dag te gaan heliskiën of boarden. Onderin het dorp bevindt zich het heliplatform van RK Heliski, van hier uit kun je een fantastische helidag beleven.

Je verblijft 7 nachten in Panorama en je liftpas biedt 5 dagen toegang tot het skigebied. In deze reis kun je 5 dagen op de piste skiën, zodat je 1 dag over houdt om een leuke activiteit te doen, zoals lekker genieten in de hot tubs, een dagjes sneeuwscooteren of helikopterskiën.

Je kunt voor deze reis kiezen uit meerdere accommodaties, kijk in de prijstabel voor de prijzen. Na 7 nachten word je in de ochtend van de 8e dag in de ochtend weer op de luchthaven van Calgary verwacht waar rond je middaguur terugvliegt naar Amsterdam. Je landt op zaterdagochtend weer op Schiphol. Je kunt voor deze reis ook de transfers inruilen voor een huurauto als je liever zelf rijdt. Die optie geven we in de offerte die je eenvoudig aanvraagt via deze pagina.

Dagprogramma

Afstandentabel

Reviews

Retourvlucht in economy klasse
Luchthavenbelasting, veiligheids- en brandstoftoeslagen
Ruimbagage 1 koffer van 23 kg
Gratis je eigen skimateriaal meenemen op de vlucht
Transfer van Calgary Airport naar Panorama en vice versa
Accommodatie 7 nachten op basis van logies
Liftpas 5 dagen Panorama
Gratis rondleiding in het skigebied met mountainhosts
Alle lokale en provinciale belastingen en taxen
Persoonlijke pagina met alle reisinformatie
Digitale reisbescheiden
Assistentie tijdens je reis (24/7)
Dossierkosten € 40 per boeking
Calamiteitenfonds € 2,50 per boeking
Kosten voor ETA (CAD 7 per persoon, 5 jaar geldig)
Excursies en activiteiten zoals heliski
Persoonlijke uitgaven en fooien
Maaltijden tenzij genoemd in de prijstabel
Verzekeringen
Rechtstreekse vlucht ipv 1 overstap
SUV huurauto ipv transfers
Skihuur
Skiles
Helikopterskiën
Sneeuwscooter tocht
De gepubliceerde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige boekingsklasse van de vlucht en de maximale vroegboekkorting. Ons systeem maakt geen koppeling met de dynamische prijzen waardoor het kan voorkomen dat de gepubliceerde prijs niet meer door ons bevestigd kan worden. Als je een offerte aanvraagt, controleren wij de prijs en ontvang je binnen 2 werkdagen een vrijblijvende offerte met de definitieve prijs en alle details van de reis.