• Home
  • Contact
  • + 31 (0) 162 497 500

Reis omschrijving

Wintervakantie Mont Tremblant
+31(0)162 497 500
Vlucht inclusiefBustransfer inclusiefAccommodatie inclusiefLiftpas inclusief

Het sprookjesachtige Mont Tremblant ligt op zo’n 2 uur rijden van Montreal in de provincie Quebec. Het is gelegen aan de westelijke flank van de berg Mont Tremblant. In het dorp vind je het gezellige plein Place Saint Bernard, waar veel pistes op uitkomen. Met meer dan 100 verschillende afdalingen, drie fun parken en pistes voor elk niveau skiër of snowboarder, is Mont Tremblant het meest gevarieerde, uitdagende en sneeuwzekere skigebied in Québec.

Je verblijft 7 nachten in Mont Tremblant en je liftpas biedt 5 dagen toegang tot het skigebied. In deze reis kun je 5 dagen op de piste skiën, zodat je 1 dag over houdt om een leuke activiteit te doen, zoals een bezoek naar Montreal, een hondensledetocht of een wandeltocht.

Je kunt voor deze reis kiezen uit meerdere accommodaties in Mont Tremblant. Kijk in de prijstabel voor de verschillende prijzen en mogelijkheden. Na 7 nachten word je in de ochtend van de 8e dag opgehaald en naar de luchthaven van Montreal gebracht waar je 's middags terugvliegt naar Amsterdam. Je kunt voor deze reis ook de transfers inruilen voor een huurauto als je liever zelf rijdt. Die optie geven we in de offerte die je eenvoudig aanvraagt via deze pagina. In de prijzen op deze pagina is een vlucht opgenomen van Air Canada, je vliegt dan van Amsterdam naar Montreal. Je kunt ook vanaf Brussel vliegen of met een andere airline vliegen.

Dagprogramma

Afstandentabel

Reviews

Retourvlucht in economy klasse
Luchthavenbelasting, veiligheids- en brandstoftoeslagen
Ruimbagage 1 koffer van 23 kg
Gratis je eigen skimateriaal meenemen op de vlucht
Transfer van Montreal Airport naar Mont Tremblant en vice versa
Accommodatie 7 nachten op basis van logies
Liftpas 5 dagen Mont Tremblant
Gratis rondleiding in het skigebied met mountainhosts
Alle lokale en provinciale belastingen en taxen
Persoonlijke pagina met alle reisinformatie
Digitale reisbescheiden
Assistentie tijdens je reis (24/7)
Dossierkosten € 40 per boeking
Calamiteitenfonds € 2,50 per boeking
Kosten voor ETA (CAD 7 per persoon, 5 jaar geldig)
Excursies en activiteiten
Persoonlijke uitgaven en fooien
Maaltijden tenzij genoemd in de prijstabel
Verzekeringen
Rechtstreekse vlucht ipv 1 overstap
SUV huurauto ipv transfers
Skihuur
Skiles
De gepubliceerde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige boekingsklasse van de vlucht en de maximale vroegboekkorting. Ons systeem maakt geen koppeling met de dynamische prijzen waardoor het kan voorkomen dat de gepubliceerde prijs niet meer door ons bevestigd kan worden. Als je een offerte aanvraagt, controleren wij de prijs en ontvang je binnen 2 werkdagen een vrijblijvende offerte met de definitieve prijs en alle details van de reis.