Reis omschrijving

Wintervakantie Mont Tremblant
+31(0)20 211 7818
Vlucht inclusiefBustransfer inclusiefAccommodatie inclusiefLiftpas inclusief

Het sprookjesachtige Mont Tremblant ligt op zo’n 2 uur rijden van Montreal in de provincie Quebec. In het dorp vind je het gezellige plein Place Saint Bernard, waar veel pistes op uitkomen. Met meer dan 100 verschillende afdalingen, drie fun parken en pistes voor elk niveau skiër of snowboarder, is Mont Tremblant het meest gevarieerde, uitdagende en sneeuwzekere skigebied in Québec.

In deze reis vertrek je op zaterdag uit Nederland en kom je diezelfde dag nog aan in Canada. Je reist met een transferbus van de luchthaven Montreal in zo’n twee uur naar Mont Tremblant. Je verblijft 7 nachten in Mont Tremblant en er is een 5 daagse liftpas inclusief, zodat je 1 dag over houdt om een leuke activiteit te doen, zoals een hondensledetocht of een wandeltocht. Ook is de bekende Scandinave Spa een aanrader voor een dag. Als je trouwens liever alle 6 dagen de piste op wilt, kan dat natuurlijk ook, dan boeken we een extra dag liftpas voor je.

Deze reis is de meest voordelige variant om een week in Mont Tremblant te gaan wintersporten. Kies je reisgezelschap (aantal personen) en je vertrekdatum en bekijk de prijzen van de diverse accommodaties. Bekijk hier enkele accommodaties in Mont Tremblant. Als je liever langer dan een week wilt gaan of op een andere dag wilt vertrekken, vraag dan een offerte op maat aan.

Als je op een prijs klikt, zie je de totale reissom in de kassabon en kun je dan een offerte aanvragen voor die reis. De gepubliceerde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vlucht en de maximale vroegboekkorting. Als je een offerte aanvraagt, controleren wij alle prijzen en ontvang je een offerte per email.

Dagprogramma

Afstandentabel

Reviews

Retourvlucht in Economy klasse
Ruimbagage 1 koffer van 23 kg
Luchthavenbelasting, veiligheids- en brandstoftoeslagen
Retourtransfer Montreal Airport – Mont Tremblant
Accommodatie 7 nachten op basis van logies
Liftpas 5 dagen Mont Tremblant
Gratis rondleiding met mountainhosts
Alle lokale en provinciale belastingen en taxen
Persoonlijke pagina met alle reisinformatie
Assistentie tijdens je reis (24/7)
Dossierkosten € 40 per boeking
Calamiteitenfonds € 2,50 per boeking
Stichting Garantiefonds Reisgelden € 5 per persoon
Kosten voor reistoestemming ETA (CAD 7 per persoon, 5 jaar geldig)
Excursies en activiteiten
Persoonlijke uitgaven en fooien
Maaltijden tenzij genoemd in de prijstabel
Verzekeringen
SUV huurauto ipv luchthaventransfers
Extra dag liftpas
Huur skimateriaal
Skiles
Excursies
Verzekeringen
De gepubliceerde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige boekingsklasse van de vlucht en de maximale vroegboekkorting. Ons systeem maakt geen koppeling met de dynamische prijzen waardoor het kan voorkomen dat de gepubliceerde prijs niet meer door ons bevestigd kan worden. Als je een offerte aanvraagt, controleren wij de prijs en ontvang je binnen 2 werkdagen een vrijblijvende offerte met de definitieve prijs en alle details van de reis.