Reis omschrijving

Wintervakantie Kicking Horse
+31(0)20 211 7818
Vlucht inclusiefHuurauto inclusiefAccommodatie inclusiefLiftpas inclusief

Het skigebied van Kicking Horse vind je op zo’n 4 uur rijden van Calgary en ongeveer 2,5 uur van Banff. Kicking Horse Mountain resort is gelegen in de provincie British Columbia en het hoogste punt van het skigebied vind je op 2450 m. Het is een gezellig en knus dorp met in totaal 100 km aan pistes en 120 afdalingen, geschikt voor beginners tot ervaren skiërs.

De langste afdaling in het skigebied van Kicking Horse is maar liefst 10 km lang! Deze wordt dan ook de 'It’s a Ten' afdaling genoemd. Het gebied staat bekend om zijn zwarte afdalingen, maar er zijn zeker ook pistes voor de minder ervaren skiërs. De accommodaties zijn gelegen aan de piste of op korte loopafstand van de piste.

In deze reis vertrek je op zaterdag uit Nederland en kom je diezelfde dag nog aan in Canada. Bij aankomst op de luchthaven van Calgary staat je transfer klaar waarmee je naar Kicking Horse gaat om daar 7 nachten te verblijven. Je 5 daagse liftpas is geldig voor het skigebied van Kicking Horse, zodat je ook nog een dag over houdt om een leuke activiteit toe te voegen aan je vakantie, zoals een sneeuwscooter tocht of heliskiën. Als je liever 6 volle dagen wilt skiën, kan dat natuurlijk ook, dan boeken we een extra dag liftpas voor je.

Deze reis is de meest voordelige variant om een week in Kicking Horse te gaan wintersporten. Kies je reisgezelschap (aantal personen) en je vertrekdatum en bekijk de prijzen van de diverse accommodaties. De accommodaties die in deze reis aangeboden worden, zijn onze meest populaire accommodaties in Kicking Horse. Als je liever langer dan een week wilt gaan of op een andere dag wilt vertrekken, vraag dan een offerte op maat aan.

Als je op een prijs klikt, zie je totale reissom in de kassabon en kun je dan een offerte aanvragen voor die reis. De gepubliceerde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vlucht en de maximale vroegboekkorting. Als je een offerte aanvraagt, controleren wij alle prijzen en ontvang je een offerte per email.

Dagprogramma

Afstandentabel

Reviews

Retourvlucht in Economy klasse met 1 overstap
Ruimbagage 1 koffer van 23 kg
Gratis je eigen skimateriaal meenemen op de vlucht
Luchthavenbelasting, veiligheids- en brandstoftoeslagen
Retourtransfer Calgary Airport - Kicking Horse
Accommodatie 7 nachten op basis van logies
Liftpas 5 dagen Kicking Horse
Gratis rondleiding met mountainhosts
Alle lokale en provinciale belastingen en taxen
Persoonlijke pagina met alle reisinformatie
Assistentie tijdens je reis (24/7)

Dossierkosten € 40 per boeking
Calamiteitenfonds € 2,50 per boeking
Stichting Garantiefonds Reisgelden € 5 per persoon
Kosten voor reistoestemming ETA (CAD 7 per persoon, 5 jaar geldig)
Excursies en activiteiten
Persoonlijke uitgaven en fooien
Maaltijden tenzij genoemd in de prijstabel
Verzekeringen
Rechtstreekse vlucht ipv vlucht met overstap
SUV huurauto ipv luchthaventransfers
Extra dag liftpas
Huur skimateriaal
Skiles
Excursies
Verzekeringen
De gepubliceerde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige boekingsklasse van de vlucht en de maximale vroegboekkorting. Ons systeem maakt geen koppeling met de dynamische prijzen waardoor het kan voorkomen dat de gepubliceerde prijs niet meer door ons bevestigd kan worden. Als je een offerte aanvraagt, controleren wij de prijs en ontvang je binnen 2 werkdagen een vrijblijvende offerte met de definitieve prijs en alle details van de reis.