• Home
  • Contact
  • + 31 (0) 162 497 500
Bekijk data & prijzen

Reis omschrijving

Wintervakantie Big White
+31(0)162 497 500
Vlucht inclusiefBustransfer inclusiefAccommodatie inclusiefLiftpas inclusief

Het skigebied van Big White is een flink skigebied en één van de mooiste skigebieden van Canada. Met een gemiddelde sneeuwval van ruim 7,5 meter is de sneeuwzekerheid gegarandeerd. Naast bijna 120 gemarkeerde afdalingen zijn er ook nog ongeveer 20 niet gemarkeerde afdalingen een vijf bowls met off-piste mogelijkheden.

Door de bosrijke omgeving kun je je eigen pad tussen de snowghosts creëren. Voor beginners zijn er voldoende lange groene afdalingen en er is een speciale beginner learning area onderin het dorp. Gevorderde skiërs en snowboarders kunnen terecht op de prachtig brede blauwe afdalingen. Voor de vergevorderden zijn The Cliff en de afdalingen op Gem Lake (locals favoriet!) een uitdaging.

Laat je bij de hand nemen door één van de vriendelijke en gastvrije snow hosts. Ze leiden je graag rond op de berg. Heb je nog energie na een dag op de piste? Dan kun je ’s avonds nog een keer want je kunt er ook avondskiën, van dinsdag tot en met zaterdag zijn de pistes ook een deel van de avond verlicht.

Je reist op zaterdag uit Nederland en komt diezelfde dag aan op Kelowna Airport waar je direct doorgaat met de transferbus naar Big White. Je logeert 7 nachten in het gezellige dorp en je liftpas geeft 5 dagen toegang tot het grote skigebied. Dat geeft je 1 dag ruimte voor een andere activiteit zoals hondensleden of sneeuwscooteren.

Deze reis is de meest voordelige variant om te wintersporten in Big White. Kies je reisgezelschap (aantal personen) en je vertrekdatum en bekijk de prijzen van de diverse accommodaties. Als je liever langer dan een week wilt gaan of op een andere dag wilt vertrekken, of een combinatie wilt maken met een ander skigebied, vraag dan een offerte op maat aan.

Als je op een prijs klikt, zie je de totale reissom in de kassabon en kun je dan een offerte aanvragen voor die reis. De gepubliceerde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vlucht en de maximale vroegboekkorting. Als je een offerte aanvraagt, controleren wij alle prijzen en ontvang je een offerte per email.

Dagprogramma

Afstandentabel

Reviews

Retourvlucht in Economy klasse met 2x overstappen
Ruimbagage 1 koffer van 23 kg
Gratis je eigen skimateriaal meenemen op de vlucht
Luchthavenbelasting, veiligheids- en brandstoftoeslagen
Retourtransfer Kelowna – Big White
Accommodatie 7 nachten op basis van logies
Liftpas 5 dagen Big White
Gratis rondleiding met mountainhosts
Alle lokale en provinciale belastingen en taxen
Persoonlijke pagina met alle reisinformatie
Assistentie tijdens je reis (24/7)
Dossierkosten € 40 per boeking
Calamiteitenfonds € 2,50 per boeking
Stichting Garantiefonds Reisgelden € 5 per persoon
Kosten voor reistoestemming ETA (CAD 7 per persoon, 5 jaar geldig)
Excursies en activiteiten
Persoonlijke uitgaven en fooien
Maaltijden tenzij genoemd in de prijstabel
Verzekeringen
Rechtstreekse vlucht naar Vancouver en langere transfer
SUV huurauto ipv luchthaventransfers
Extra dag liftpas
Huur skimateriaal
Skiles
Excursies
Verzekeringen
De gepubliceerde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige boekingsklasse van de vlucht en de maximale vroegboekkorting. Ons systeem maakt geen koppeling met de dynamische prijzen waardoor het kan voorkomen dat de gepubliceerde prijs niet meer door ons bevestigd kan worden. Als je een offerte aanvraagt, controleren wij de prijs en ontvang je binnen 2 werkdagen een vrijblijvende offerte met de definitieve prijs en alle details van de reis.