• Home
  • Contact
  • + 31 (0) 162 497 500

Reis omschrijving

Whistler & Vancouver combi
+31(0)162 497 500
Vlucht inclusiefBustransfer inclusiefAccommodatie inclusiefLiftpas inclusief

Whistler is het grootste skigebied van Noord Amerika. Je komt er gemakkelijk met de transferbus vanaf de luchthaven Vancouver. In deze reis profiteer je van een scherpe prijs door de aanbieding van Air Canada. Met een snelle overstap in Toronto reis je snel en voordelig van Amsterdam naar Vancouver, waar je op de shuttle stapt en ongeveer anderhalf uur later sta je in Whistler. Een extra voordeel van de Air Canada aanbieding is dat je gratis je eigen ski's mee mag nemen op deze vlucht.

Je verblijft in deze reis 7 nachten in Whistler en 1 nacht in Vancouver. Je ontvangt liftpas voor 6 dagen. De liftpas is 5 dagen geldig in een periode van 6 dagen zodat je 1 dag naar keuze een andere leuke activiteit kunt doen zoals een hondenslee of sneeuwscooteren of misschien wel een dagje helikopter skiën? Graag doen wij je een aantal suggesties. Je kunt natuurlijk ook een extra skidag toevoegen. Je kunt voor deze reis kiezen uit meerdere accommodaties, kijk in de prijstabel voor de verschillende prijzen. Na 7 nachten in Whistler reis je in de ochtend op tijd naar Vancouver waar je de stad kunt gaan ontdekken. We hebben leuke tips hoe je het beste uit je dag kunt halen die we graag met je delen. Na een dag en een nacht in Vancouver reis je gemakkelijk op eigen gelegenheid (er is een metro verbinding van 26 min. voor ca. CAD 10 pp) naar de luchthaven van Vancouver gebracht waar rond half 11 je vlucht naar Amsterdam vertrekt. Op de terugreis vlieg je ook met een korte overstap in Toronto en je landt op zaterdagochtend weer op Schiphol.

Dagprogramma

Afstandentabel

Reviews

Retourvlucht met 1 overstap met Air Canada
Luchthavenbelasting, veiligheids- en brandstoftoeslagen
Ruimbagage 1 koffer van 23 kg
Gratis meenemen eigen wintersportuitrusting op de vlucht
Transfer van Vancouver Airport naar Whistler en vice versa
Accommodatie 7 nachten in Whistler op basis van logies
Accommodatie 1 nachten in Vancouver op basis van logies
Liftpas 6 dagen Whistler Blackcomb
Gratis rondleiding in het skigebied
Alle lokale en provinciale belastingen en taxen
Persoonlijke pagina met alle reisinformatie
Digitale reisbescheiden
Assistentie tijdens je reis (24/7)
Dossierkosten € 40 per boeking
Calamiteitenfonds € 2,50 per boeking
Kosten voor ETA (CAD 7 per persoon, 5 jaar geldig)
Excursies en activiteiten zoals heliski
Persoonlijke uitgaven en fooien
Maaltijden tenzij genoemd in de prijstabel
Verzekeringen
Skihuur
Skiles
Helikopterskiën (vanaf € 790 voor 1 dag)
Sneeuwscooter tocht
Zipline
Sneeuwschoenwandelen
Heli rondvlucht
Hondensledetocht
IJsklimmen
De gepubliceerde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige boekingsklasse van de vlucht en de maximale vroegboekkorting. Ons systeem maakt geen koppeling met de dynamische prijzen waardoor het kan voorkomen dat de gepubliceerde prijs niet meer door ons bevestigd kan worden. Als je een offerte aanvraagt, controleren wij de prijs en ontvang je binnen 2 werkdagen een vrijblijvende offerte met de definitieve prijs en alle details van de reis..