Reis omschrijving

Air Canada aanbieding Banff
+31(0)20 211 7818
Vlucht inclusiefBustransfer inclusiefAccommodatie inclusiefLiftpas inclusief

Als één van de bekendste dorpen van de Canadese Rockies, gelegen midden in het National Park, is Banff de perfecte bestemming voor iedere wintersportliefhebber. De combinatie van een gezellig en bruisend dorp met drie geweldige skigebieden maakt dit dorp tot jouw droombestemming. Banff ligt op zo'n anderhalf uur rijden van Calgary en is goed te bereiken met zowel een huurauto als een bustransfer vanaf de luchthaven.

Als je in de hoofdstraat loopt en je kijkt om je heen, zie je de bergtoppen rondom. Banff is één van de oudste dorpen van de Rockies en door de historische gebouwen straalt het dorp een warme, authentieke sfeer uit. In deze reis vertrek je op donderdag uit Nederland en kom je diezelfde dag nog aan in Canada. Je reist met een transferbus van de luchthaven Calgary in zo’n anderhalf uur naar Banff waar je 8 nachten verblijft. Er ligt een 6 daagse liftpas voor de SkiBig3 klaar in je accommodatie zodat je ook nog een dag overhoudt om een leuke activiteit toe te voegen aan je vakantie, zoals ijsklimmen of een hondensledetocht.. Als je liever 7 volle dagen wilt skiën, kan dat natuurlijk ook, dan boeken we een extra dag liftpas voor je.

Deze wintervakantie is onze meest voordelige reis om in Banff te gaan wintersporten. Je vliegt met Air Canada (1x overstappen) van Amsterdam naar naar Calgary en je mag je eigen ski's gratis meenemen aan boord. Kies je reisgezelschap (aantal personen) en je vertrekdatum en bekijk de prijzen van de diverse accommodaties. De accommodaties die in deze reis aangeboden worden, zijn onze meest populaire accommodaties in Banff. Als je liever wat langer wilt gaan of rechtstreeks wilt vliegen of op een andere dag wilt vertrekken, vraag dan een offerte op maat aan.

Als je op een prijs klikt, zie je de totale reissom in de kassabon en kun je dan een offerte aanvragen voor die reis. De gepubliceerde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vlucht en de maximale vroegboekkorting. Als je een offerte aanvraagt, controleren wij alle prijzen en ontvang je een offerte per email.

Dagprogramma

Afstandentabel

Reviews

Retourvlucht in Economy klasse met 1 overstap
Ruimbagage 1 koffer van 23 kg
Gratis je eigen skimateriaal meenemen op de vlucht
Luchthavenbelasting, veiligheids- en brandstoftoeslagen
Retourtransfer Calgary Airport - Banff
Accommodatie 8 nachten op basis van logies
Liftpas 6 dagen Skibig3 (3 skigebieden)
Gratis rondleiding met mountainhosts
Alle lokale en provinciale belastingen en taxen
Persoonlijke pagina met alle reisinformatie
Assistentie tijdens je reis (24/7)

Dossierkosten € 40 per boeking
Calamiteitenfonds € 2,50 per boeking
Stichting Garantiefonds Reisgelden € 5,00 per persoon
Kosten voor reistoestemming ETA (CAD 7 per persoon, 5 jaar geldig)
Excursies en activiteiten
Persoonlijke uitgaven en fooien
Maaltijden tenzij genoemd in de prijstabel
Verzekeringen
Rechtstreekse vlucht ipv vlucht met overstap
SUV huurauto ipv luchthaventransfers
Extra dag liftpas
Huur skimateriaal
Skiles
Excursies
Verzekeringen
De gepubliceerde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige boekingsklasse van de vlucht en de maximale vroegboekkorting. Ons systeem maakt geen koppeling met de dynamische prijzen waardoor het kan voorkomen dat de gepubliceerde prijs niet meer door ons bevestigd kan worden. Als je een offerte aanvraagt, controleren wij de prijs en ontvang je binnen 2 werkdagen een vrijblijvende offerte met de definitieve prijs en alle details van de reis.