Bekijk data & prijzen

Reis omschrijving

Wintervakantie Vail
+31(0)20 211 7818
Vlucht inclusiefBustransfer inclusiefAccommodatie inclusiefLiftpas inclusief

Vail is één van de populairste wintersportbestemmingen van Amerika. Niet alleen het skigebied is fantastisch, Vail is ook als dorp een gezellige en bruisende bestemming om te verblijven. Vail ligt op 2,5 uur rijden van Denver.

Het autovrije Vail is opgedeeld in vier wijken: Vail Village, Lionshead, Gold Peak en Cascade, allen gelegen rondom het in Oostenrijkse stijl gebouwde Vail Village en het gerenoveerde Lionshead Village. Het centrum van alle activiteiten is Vail Village, tevens de meest kostbare plek om te verblijven. De Gondola One zorgt ervoor dat je heel gemakkelijk deze wijk in en uit kunt skiën. Met de vele restaurants, bars en winkels is het een levendige bedoening. Lionshead ligt ten westen van Vail Village en heeft ook het nodige te bieden wat betreft restaurants en winkels. Deze wijk is in de afgelopen jaren steeds interessanter geworden met diverse accommodaties. Er rijdt een gratis shuttle bus tussen de verschillende wijken. Hierdoor kun je er voor kiezen om terug te skiën naar een andere wijk dan waar je verblijft, dan hoef je niet op je skischoenen terug te lopen.

Vail Ski Resort is al meerdere malen vernoemd tot nummer 1 ski resort van Noord Amerika. Met in meer dan 2000 hectare skigebied, verschillende uitdagende Back Bowls en een fantastisch backcountry gebied genaamd Blue Sky Basin is Vail een erg populaire ski bestemming. Tel daar nog eens zo’n 300 dagen zon en 8,5 meter sneeuw per jaar bij op en je begrijpt het: Vail is een paradijs voor de wintersportliefhebber! Het skigebied van Vail is verdeeld over drie zones: de Front Side, de Back Bowls en Blue Sky Basin. De Front Side biedt afdalingen voor elk niveau skiër/snowboarder waarbij je voor een groot deel over de prachtig geprepareerde pistes tussen de bomen door skiet.

Deze reis is geeft een goed beeld van de prijzen en mogelijkheden om een week in Vail te gaan wintersporten. Kies je reisgezelschap (aantal personen) en je vertrekdatum en bekijk de prijzen van de diverse accommodaties. We werken met praktisch alle accommodaties in Vail, er zijn nog veel meer mogelijkheden dan wat we hier tonen. Zo kunnen we ook reizen van langer dan een week aanbieden of reizen die op een andere dag starten. Vraag hier een offerte op maat aan.

Dagprogramma

Afstandentabel

Reviews

Retourvlucht in Economy klasse met 1 overstap
Ruimbagage 1 koffer van 23 kg
Luchthavenbelasting, veiligheids- en brandstoftoeslagen
Retourtransfer Denver Airport - Vail
Accommodatie 7 nachten op basis van logies
Liftpas 5 dagen
Alle lokale en provinciale belastingen en taxen
Persoonlijke pagina met alle reisinformatie
Assistentie tijdens je reis (24/7)
Dossierkosten € 40 per boeking
Calamiteitenfonds € 2,50 per boeking
Stichting Garantiefonds Reisgelden € 5 per persoon
Kosten voor ESTA (USD 21 per persoon, 2 jaar geldig)
Excursies en activiteiten
Persoonlijke uitgaven en fooien
Maaltijden tenzij genoemd in de prijstabel
Verzekeringen
SUV huurauto ipv luchthaventransfers
Extra dag liftpas
Huur skimateriaal
Skiles
Excursies
Verzekeringen
De gepubliceerde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige boekingsklasse van de vlucht en de maximale vroegboekkorting. Ons systeem maakt geen koppeling met de dynamische prijzen waardoor het kan voorkomen dat de gepubliceerde prijs niet meer door ons bevestigd kan worden. Als je een offerte aanvraagt, controleren wij de prijs en ontvang je binnen 2 werkdagen een vrijblijvende offerte met de definitieve prijs en alle details van de reis.