Reis omschrijving

Wintervakantie Jackson Hole
+31(0)20 211 7818
Vlucht inclusiefBustransfer inclusiefAccommodatie inclusiefLiftpas inclusief

Altijd al eens in een Western dorp willen verblijven? Dan moet je zeker naar Jackson Hole. Jackson Hole straalt één en al Western stijl uit. Op ruim 30 km ligt het dorp Teton Village. Dit dorp is speciaal gebouwd als skiresort en alle accommodaties liggen daar op loopafstand van de piste.

Het is niet gemakkelijk om te beslissen waar je in Jackson Hole wilt verblijven. Jackson Hole kent een grote verscheidenheid aan accommodaties voor elk budget. Daarnaast zijn er volop restaurants, bars en après-ski gelegenheden. Dit dorp is uniek; als je binnenkomt lijkt het net of je in het Wilde Westen terecht bent gekomen. Zo is het hele dorp opgebouwd uit saloons en winkels in western-stijl. Breng zeker een bezoek aan de Cowboy Bar waar de paardenzadels zijn gebruikt als stoelzittingen.

Als je optimaal wilt skiën kun je het beste in Teton Village verblijven. Het is de plaats waar je moet verblijven als je al je tijd op de pistes door wilt brengen. De accommodaties liggen op loopafstand van de skiliften en de meeste liggen ski-in en ski-out. Het dorp beschikt over alle voorzieningen, zoals winkels, restaurants en après-ski mogelijkheden. Vanuit Teton Village rijdt er een shuttle bus naar Jackson Hole waardoor je geen auto nodig hebt op deze skibestemming. Een verblijf in dit skigebied is niet compleet zonder minstens één bezoek aan het dorp Jackson Hole.

Deze reis geeft je een beeld bij de prijs van een week wintersporten in Jackson Hole. Kies je reisgezelschap (aantal personen) en je vertrekdatum en bekijk de prijzen. Wij werken met heel veel accommodaties waarvan de meeste met dynamische prijzen werken, die worden niet op deze pagina genoemd maar die kunnen we wel aanbieden. We maken graag een voorstel op maat voor je. Ook als je wat langer dan een week wilt gaan of op een andere dag wilt vertrekken, vraag dan een offerte op maat aan.

Als je in de prijstabel op een prijs klikt, zie je de totale reissom in de kassabon en vervolgens kun je ook een offerte aanvragen voor die reis. De gepubliceerde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vlucht en de maximale vroegboekkorting. Als je een offerte aanvraagt, controleren wij eerst de actuele prijzen en ontvang je een offerte per email.

Dagprogramma

Afstandentabel

Reviews

Retourvlucht in Economy klasse met 1 overstap
Ruimbagage 1 koffer van 23 kg
Luchthavenbelasting, veiligheids- en brandstoftoeslagen
Retourtransfer Jackson Hole Airport - Jackson Hole
Accommodatie 7 nachten op basis van logies
Liftpas 5 dagen Jackson Hole
Alle lokale en provinciale belastingen en taxen
Persoonlijke pagina met alle reisinformatie
Assistentie tijdens je reis (24/7)
Dossierkosten € 40 per boeking
Calamiteitenfonds € 2,50 per boeking
Stichting Garantiefonds Reisgelden € 5 per persoon
Kosten voor ESTA (USD 21 per persoon, 2 jaar geldig)
Excursies en activiteiten
Persoonlijke uitgaven en fooien
Maaltijden tenzij genoemd in de prijstabel
Verzekeringen
SUV huurauto ipv luchthaventransfers
Extra dag liftpas
Huur skimateriaal
Skiles
Excursies
Verzekeringen
De gepubliceerde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige boekingsklasse van de vlucht en de maximale vroegboekkorting. Ons systeem maakt geen koppeling met de dynamische prijzen waardoor het kan voorkomen dat de gepubliceerde prijs niet meer door ons bevestigd kan worden. Als je een offerte aanvraagt, controleren wij de prijs en ontvang je binnen 2 werkdagen een vrijblijvende offerte met de definitieve prijs en alle details van de reis.